Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Παράξενοι οι γύρω μου!Και έγω ακόμη περισσότερο μάλλον...

Ομπωωω!Γαμώτο δηλαδή...
Ξυπνάς ήρεμος ήρεμος ένα όμορφο πρωί γεμάτος όρεξη να κάνεις πράγματα και σου έρχεται μια φάπα στη μάπα (wow!έκανα και ρίμα μέσα στη συγχισή μου) και σου τα χαλάει όλα!
22 χρονών έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου.Να κάνεις όνειρα,να μάθεις πράγματα,να δείς τον κόσμο.Είσαι νέος και είσαι και ελεύθερος να κάνεις ότι τραβάει η όρεξη σου.Έχεις μια ζωή μπροστά σου να ερωτευτείς,να νιώσεις ότι πρέπει να νιώσει ένας άνθρωπος για να μπορεί να πει οτι άξιζε κάτι η ζωή που έζησε.Και φυσικά σε καμία περίπτωση (ειδικά τα παιδία της γενίας μου) δεν μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μιας οικογένιας.Και για αυτό πολέμησαν τόσες γενιές και τόσες μειωνότητες,για να έχουμε την ελευθερία να επίλεξουμε τον ανθρωπο που τυπικά τουλάχιστον θα πρέπει να μοιραστούμε την υπόλοιπη ζωή μας (με ότι αυτό συνεπάγεται) με καθαρό μυαλό και ώρημη σκέψη.
Γιατί όμως φοβόμαστε και μπλέκουμε σε καταστάσεις ανούσιες που το μόνο που κάνουν είναι να δυσκολέυουν την ζωή μας?Γιατί δεν ζούμε αυτή τη ζωή που μας έδωσαν εφ όσων μπορούμε και είναι δικαιώμα και υποχρέωση μας?Γιατί γυρνάμε σε αυτά που τόσος κόσμος πάλεψε να ξεπεράσει?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ?????

4 σχόλια:

e.d. είπε...

τι έπαθες πάλι; γιατί όπως τα λες ούτε εγώ καταλαβαίνω τίποτα....:P

Χαρά της Ζωής είπε...

re!enas filos mou pantreuetai...22 xronon!pou pas re file 22 xronon?
ego eimai i palabi?e?oxi pes!!!

Ανώνυμος είπε...

Και? Για κάποιον αυτό μπορεί να γίνει στα 18, για κάποιον στα 22, στα 30, στα 40.... "να έχουμε την ελευθερία να επίλεξουμε τον ανθρωπο που τυπικά τουλάχιστον θα πρέπει να μοιραστούμε την υπόλοιπη ζωή μας (με ότι αυτό συνεπάγεται) με καθαρό μυαλό και ώριμη σκέψη."

αν είμαστε σίγουροι, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα και δε θα μετανιώσουμε τίποτα ό.τι και να γίνει! :)

μη μου αγχώνεσαι!

Χαρά της Ζωής είπε...

den mporo....epeidi nomizo otiksero ton sugkekrimeno agxonomai!Gia sena den agxonomai!;)